viernes, 24 de julio de 2009

EL DIPUTAT AGUSTÍ NAVARRO VISITA EL POBLE DE SELLA





Ahir dimarts 22 de juliol 2009 el diputat provincial Agustí Navarro visità el poble de Sella acompanyat pel grup municipal socialista per tal de conéixer de primera ma el carrer Sant Xoxim, que ha rebut de la Diputació provincial una ajuda econòmica destinada a reparar i sanejar el paviment i la xàrcia general de sanejament.


El grup municipal socialista, al llarg dels darrers anys, ha denunciat el deficient estat de la xàrcia de clavegueres i les corresponents consequències consistents en humitats constants que afecten a les cases del propi carrer i també als veins de carrers inferiors.


Conéixer la notícia que el Sr. Navarro anuncia serà motiu d'alegria pels veins afectats en primer lloc i en general pel conjunt de la població que veurà millorada una part de la xàrcia que per la seua antiguitat necessita una actuació important. El grup municipal socialista valora positivament aquesta mesura i felicita a la Diputació Provincial per haver aprovat el projecte de millora del carrer Sant Xoxim tot confiant la seua intervenció siga ben diferent, en el procediment, a l'actuació de millora en la carretera CV 770.

No hay comentarios: