martes, 24 de enero de 2012

Iniciativa ciutadana: Foro de Turisme de Sella


Des d'ací volem col·laborar en la difussió a una interessant iniciativa ciutadana que surt de la inquietut d'un grup de persones amb interessos en una de les principals activitats econòmiques de Sella: el turisme.

Aquesta proposta, anomenada Foro de Turisme de Sella, arreplega algunes de les qüestions relatives a les oportunitats i mancances del nostre poble al voltant de les diverses activitats que atrauen a visitants (des de la gastronomia a l'escalada, el senderisme o la venda de productes locals, passant per els canals de publicitat del nostre poble, com les webs) i que ja es varen plantejar en la xarrada que es va fer al local de la tercera edat fa uns mesos.

Li dessitgem a aquesta iniciativa el millor dels èxits. Ja que no vingueren a la última xarrada cel·lebarada a l'ajuntament, seria convenient que acudira el concejal encarregat de turisme i la nostra alcaldessa, que treballa en el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació d'Alacant i que recentment a estat en Fitur. Donada la seua vinculació professional amb el turisme pensem que la seua presència és inexcusable.

Enhorabona per la proposta d'aquest foro de reflexió tan necessari per al futur de Sella


En la fotografia, final de la Lliga de Perxa l'any 2007. La Pilota és un dels nostres atractius més valorats i mereix una major atenció a l'hora de incentivar-la i difondre-la en els diferents mitjans d'informació locals