miércoles, 13 de julio de 2011

XERRADA-COL•LOQUI SOBRE TURISME RURAL



El passat dimecres 6 de juliol vam celebrar a la Casa del Poble una xerrada-col·loqui sobre turisme rural a Sella. El ponent va ser l’empresari del sector Stephen Green i varen comptar amb l’assistència d’alguns representants d’aquesta important activitat econòmica del poble, especialment pel que respecta a l’oferta d’allotjament.

Després de l’exposició d’una detallada anàlisi DAFO sobre les debilitats i les oportunitats del turisme en Sella, es va establir un interessant debat sobre les necessitats i els reptes de futur que afronta el poble. El turisme rural s’ha convertit en un element d’atracció de població, ja que la majoria del negoci està en mans d’aquells que nosaltres anomenem “sellardos del món” que han instal·lat la seua residència a Sella, alguns des de fa més de 10 anys. També és un sector que es troba imbricat en la vida del poble, doncs dinamitza l’economia (tendes, restaurants i bars, etc) i es nodreix també de la intensa activitat cultural del poble.

Per això el turisme rural, com a part del nostre desenvolupament local, es mereix la màxima atenció per part de l’ajuntament. Des del grup de treball socialista animem a empresaris i als ciutadans sensibles amb aquesta activitat a a que treballen en establir un debat públic al voltant de les necessitats del sector i que es reunisquen amb l’administració local per a fer-lis arribar les seues inquietuds.

En aquest, com en altre molts temes, és l’equip de govern qui té la última paraula. Esperem que no es desaprofite l'important potencial humà, natural i cultural que tenim en Sella.

Imatge: la web oficial de l'ajuntament de Sella, un portal bàsic de consulta dels turistes, presenta aquest aspecte des de fa mesos...