lunes, 16 de marzo de 2009

L'alcalde de Benimantell, un reconeixement des de Sella




L’alcalde socialista de Benimantell, Felip Miralles, rebrà la "Medalla de Oro de la Provincia de Alicante" per part de la Diputació pels seus 30 anys com a alcalde del nostre poble veí.

Felip, un home tranquil i amable, ens va acompanyar recentment en la inauguració de la Casa del Poble del PSOE Sella i des de la nostra web, volem felicitar-lo per tan merescut reconeixement.

Benimantell és un veí estratègic per a Sella. El seu terme municipal ocupa part del barranc de l’Arc, amb valuosos aqüifers i una zona d’escalada i senderisme amb fama internacional. L’accés a estos recursos es fa des de Sella, al igual que la recollida de brossa etc.

Quan preparaven el programa electoral de 2007, Ramón Alemany pare ens va donar un savi consell: “no oblideu a Benimantell i al seu alcalde”. Al mitin de tancament de campanya, allí estava Felip donant el seu suport, i mesos després, ens va acompanyar a la Marxa x3.

Malauradament, la politica de l’alcalde de Sella Vicente Mas Pla no ha sigut altra que tractar d’anexionar-se part del terme municipal de Benimantell per a Sella (¡!), una via burocràtica imposible on l’unic que podem fer és perdre diners i esforços.

Nosaltres ens preguntem qui va aconsellar a l’alcalde de Sella a intentar-ho, i molts diners en viatges a València (i potser advocats) li ha costat al poble esta aventura…

Des del PSOE de Sella, el que tenim clar es que amb Benimantell cal anar de la ma i cal parlar, per tal d’aprofitar de forma beneficiosa per als dos el turime d’escalada i senderista, conservant els recursos paisatgistics que tanta fama donen a aquest paratge i gestionar convenientment l’aqüifer d’Aitana-sud.

Felip i el seu poble saben que en Sella tenen un poble amic, i que vindràn temps i persones millors per a sentar-se i parlar de les moltes coses que compartim

Enhorabona company!