jueves, 8 de enero de 2009

Una invitació al Psoe de Sella






Les persones tenen varies maneres d’implicar-se amb el món en el que viuen: poden formar part d’associacions culturals i esportives, poden involucrar-se amb plataformes ciutadanes, etc. Des de estos col·lectius, poden fer un gran treball i aconseguir un moltes coses.

Però des del PSOE-Sella pensem que l’Ajuntament és la peça necessària per a què les coses que TOTS, independentment de la nostra ideologia, creiem que són bones per a Sella, vagen avant.

Per això, hem volgut arreplegar el sentir de molts veïns i donar un pas endavant per a tractar que l’Ajuntament siga el motor d’este poble, carregat d’oportunitats i també carregat de futur, si en el present sabem fer les coses com cal.

Actualment, el nostre repte en l’Ajuntament és vetllar per què les promeses de l’equip de govern es duguen a terme de la millor manera possible. També acceptem la difícil tasca de fer pressió sobre aquelles persones que ens governen, per a que no obliden la seua responsabilitat amb Sella. I per suposat, sempre estem disposats a col·laborar en tot allò que s’ens demane, si és pel bé del poble.

També ens mou la idea de canviar el concepte de “fer política”. El PSOE-Sella es composa d’un grup de persones, de diverses edats i gustos, en el que regna el companyerisme i l’amistat. Alguns estem afiliats, altres som simpatitzants d’unes idees de progressisme i igualtat. Però tots no tenim altre objectiu que fer de Sella un poble millor.
Els interessos ocults i els favors a tercers no venen amb nosaltres. Anem i volem anar de cara. Els fantasmes, com sol ocórrer, naixen en la imaginació de les persones que mai els han vist.

Donar la cara mai ha sigut una tasca agradable per a ningú. Per a molts, al principi el que fèiem va ser un acte aparentment suïcida. Però amb quasi dos anys de recorregut, la nova gent que ens hem incorporat al projecte del PSOE, pensem que ha pagat la pena i que cal seguir treballant per este poble i per un Ajuntament més just i més participatiu.

Si vols acceptar el repte d’intentar canviar les coses, et convidem a col·laborar amb nosaltres, aportant idees, assistint a les nostres reunions... i, sobre tot, ajudant-nos a difondre un missatge positiu de que la política és fonamental per a que moltes coses milloren en el teu poble, en la teua vida.

Si penses que alguna cosa no funciona com cal (la política, el poble) el millor és actuar directament sobre ella. Eixa és la nostra il·lusió i el nostre compromís.