lunes, 22 de junio de 2009

Joves per al futur

En estes dates, una nova fornada de joves de Sella ha superat amb èxit les proves d’accés a la Universitat. Enguany, este grup d’estudiants és un grup especial, pel seu nombre, per la seua implicació amb la cultura del poble i pels seus excel·lents resultats en les notes del Batxillerat i de la Selectivitat. També ens plau dir que, la majoria, són xiques –perfectament ja podriem parlar d’elles com a dones- i que podràn estudiar el que vullguen gràcies al seu esforç i constància. També gràcies a haver-se prés l’estudi com una aventura vital de creixement personal, i no com una tortura.


A nosaltres ens agrada creu-re en la gent, i sempre hem defés que Sella té un gran capital humà en la seua juventut, un capital humà que porta endavant les associacions i gran part de la vida d’este poble.

Per aixó, des d’ací volem fer un humil però sentit homenatge als nostres estudiants que el próxim curs iniciaràn una carrera universitaria, perquè el seu èxit personal és l’exit de tot un poble, d’una escola rural amb dificultats, d’unes familias treballadores i d’un associacionisme que ha sabut aportar musica, esport i creativitat a les seues vides.


Si aconseguim que elles i ells siguen el futur d’este poble, podrem dir amb satisfacció que tenim el futur assegurat.


Enhorabona!

PSPV-PSOE Sella