viernes, 1 de julio de 2011

SELLA ENTRE ELS MILLORS CLUBS D'EUROPA


La Pilota valenciana posa a Sella en el mapa, i en aquest cas en el mapa d'Europa. El nostre esport torna a ser el principal element de promoció per al nostre poble, gràcies a l'esforç dels jugadors, directius i socis del Club de Pilota.

No hi han diners suficients per a fer una campanya que promocione tant el poble en mitjans d'informació nacionals i internacionals, doncs la nostra participació en el Campionat Europeu de Clubs a Llargues, que s'inicia este diumenge en la Plaça Major, ha posat el nostre nom en Bèlgica, Holanda o França, paisos on aquesta competició ha despertat interès, especialment en les regions on es practica aquest esport.

Un bon olfacte politic i ganes de treballar hagueren aprofitat esta oportunitat única per a promocionar el poble i fer del pròxim diumenge una gran festa. I tot, novament, de forma gratuita.

Des d'ací volem animar-vos a acudir el diumenge a la majestuosa Plaça Major, la que deuria ser oficialment patrimoni de l'esport valencià, la que deuria d'estar engalanada per a aquest esdeveniment històric per a Sella. I volem agrair el treball desinteresat del Club i de gent com el periodista Alberto Soldado, que sempre té unes paraules emotives per a Sella en els seus articles en Levante-EMV i que va plantejar, per primera vegada, que la Plaça Major de Sella tinguera un reconeixement com a catedral de la Pilota. El mateix esport que, amb diferents modalitats com Llargues, Longue Paume, Laxoa, Palla o Kaasten s'ha jugat des de fa segles a regions com Frisia, Flandes, Vasconia, Liguria, La Picardía, La Toscana o València.

Aquest diumenge, no falteu a les partides!!


Mñés informació a la web del Club de Pilota Sella: http://elcabilo.com/blogs/pilota/