lunes, 1 de abril de 2013

BENVINGUTS A SELLA!!!



La Setmana Santa és el moment de l'any que Sella té més visitants.
Pots anar a Fitur, gastar-te els diners en propaganda en cotxes de rally ("Sella és meravella"), triptics i follets diversos. 

Però un passeig per Sella estos dies pot deixar impressionat a qualsevol turista per la quantitat de brossa acumulada durant molts dies; 
Dies durant els quals els que vivim en Sella hem tornat a ser ciutadans de segona. 

Un ajuntament en la ruïna, on una alcaldessa de 9 a 2 (de dilluns a divendres) s'emporta 25.000 euros a l'any, on habitualment es passen factures per quilometratge, on tots els concejals tenen mòbil amb internet gratis per a ús personal, on es passen dietes d'esmorzars, de dubtosos treballs tècnics, d'advocats per a el PAI de Saleres.. mentre els treballadors veuen retallats els seus sous, els serveis es degraden i els impostos pugen dia rere dia*.

Un ajuntament on es va afonar la mancomunitat que ens arreplegava la brossa i que ara no ha sigut capaç de negociar una bona contrata per a que el poble no parega un abocador. Quan més fa falta, més es retalla el servei. I es que ja sabeu... "No hi han diners"...

No hi han diners per a algunes coses.

*Sol·licita aquesta informació a l'ajuntament o acudeix als plenos. Et sorprendràs en saber en què es destinen els diners dels teus impostos!!