viernes, 23 de enero de 2009

Ple - Sessió Ordinària -26/01/09

Órgan:Ple
Sessió: Ordinària
Dia: 26/01/2009.
Hora: 20:00 Hores.
Lloc: Casa Consistorial



CONVOCATORIA
L'organ que presidisc celebrará sessió ordinaria en el lloc, dia i hora indicats. per a tractar deis assumptes inclosos en el següent orde del dia, la documentació del qual está a la seua disposició, a partir d'esta data, en Secretaria. El que pose en el seu coneixement, esperant concorrega vosté a l'acte, i si per causa justificada no poguera fer-ho, haurá de comunicar-ho a esta Presidencia amb l'antelació necessária.

ORDE DEL DIA
1- APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, DE LES ACTES DE LES SESSIONS ANTERIORS.

2- APROVACIÓ DE LA MODIFICACIO DEL PROJECTE D'ELECTRIFICACIÓ RURAL DE LES PARTIDES BLANQUINAL I SAGNON DE SELLA.

3- RATIFICACIÓ SOL-LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A "REMODELACIÓ INSTALLACIONS I INTEGRACIÓ URBANA DE L'ENTORN DEL DIPÓSIT MUNICIPAL" AMB MOTIU DE LES AJUDES CONVOCADES PER ORDE DE 14 DE NOVEMBRE DEL 2008 PER A L'EXECUCIÓ D'OBRES EN MATERIA DE PROVEÍMENT D'AIGÜES , SANEJAMENT I DEFENSA CONTRA AVINGUDES.

4- RATIFICACIÓ SOL-LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A "ARRANJAMENT CAMÍ EL PERE" AMB MOTIU DE LES AJUDES CONVOCADES EN VIRTUT DE LA RESOLUCIÓ DE 28 DE NOVEMBRE DEL 2008, DE LA CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ PER A OBRES DE CONDICIONAMENT DE CAMINS RURALS, PER A L'EXERCICI 2009.

5-LLICENCIA D'OBRES.

6-DACIÓ DE DECRETS.

7- ASSUMPTES D'INTERÉS.

8-PRECS I PREGUNTES.

Foto: cortesía de αlfanhuí