lunes, 12 de enero de 2009

Propostes per a crear llocs de treball en Sella


El nou pla del Govern per al foment de l´ocupació inclou ajudes als ajuntaments, especialment per al foment d'obra pública.


Per nombre d´habitants, a Sella li corresponen aproximadament uns 117.000 euros (180 euros per habitant) i l'Ajuntament té que tindre la proposta llesta per enviar-la abans del 20 de gener.


Des del Grup Municipal Socialista hem preparat una carta amb un conjunt d´idees que pensem que s’adapten a les particularitats de les ajudes (que es creen llocs de treball amb projectes que siguen necessaris per a Sella, dins d’este pressupost limitat). Les teniu en el document adjunt.


L’objectiu de la carta és, principalment, aportar idees, però també recordar-li a l’Equip de Govern que no poden deixar escapar esta oportunitat de portar diners i treball al poble.
Per arreplegar idees, vam fer una crida a algunes persones per tal de què tingueren l’oportunitat d’aportar la seua opinió sobre què es pot fer amb estos diners. Moltes gràcies als que vau contestar. Pensem que l’experiència ha sigut bona i ens agradaria repetir-la, ampliant-la a tots aquells que vullgau col·laborar.


Des del grup de treball socialista us animem a participar, per a fer una oposició constructiva i per a sentir-nos recolzats per gent amb ganes d’aportar coses per a la millora del poble.


Salutacions




Paraules de salutació






Tot i coincidint amb el nou any dos mil nou i fent us de la força de les noves tecnologies salude ben cordialment a tots/es aquells/es que visiten aquesta pàgina.




L'objectiu que ens anima a difondre i fer públic el nostre treball com grup opositor en la política municipal de Sella, és deixar constància d'aquest esforç, que no és tant desgastar l'acció de l'equip de govern com procurar que porten a terme el seu programa electoral, la qual cosa els serà difícil, doncs ens trobem a l'equador de la legislatura i del: Trinquet, Casa de Cultura, Pla General, Menjador Escolar, Millores en Sanitat i Educació... estan com al principi, dormint al calaix de l'oblit... fins que arribe la propera campanya electoral, quan els tornaran a presentar com gran novetat.




El present "Blog" intenta, també, aportar transparència i coneixement a la societat local, elements indispensable per aportar independència i llibertat, al nostre enteniment i possibilitant la superació de la malèvola tírria dels comentaris malintencionats que "soto voce" distorsionen la realitat i deformen la veritat.




Sella, gener 2009 - Lluís Soler