martes, 25 de agosto de 2009

Reunió amb el Club de Pilota



El passat dimecres 19 d'agost ens reunirem amb membres del Club de Pilota en la Casa del Poble. Com en altres reunions amb associacions, parlarem de qüestions relatives a la col·laboració entre el Club i l'Ajuntament, finançament, escola de pilota i instalacions esportives.

Vam aprofitar per tralladar-li als membres de la directiva el nostre programa de treball i vam rebre comentaris molt oportuns que ens ajuden a oferir propostes consensuades i realistes amb les necessitats del col·lectiu de jugadors i aficionats a la pilota.

Per últim, vam parlar de la moció que presentarem en el proper ple i amb la qual volem que la Plaça Major de Sella siga considerada com el que és: un dels millors carrers de pilota valenciana, un monument al nostre esport.

La idea conta amb el recolzament de la gent de la pilota i esperem que el pròxim ple tot vaja bé, per a que TOTS ELS QUE VULLGUEN I PUGUEN comencem a treballar amb un objectiu comú: posar el nom de Sella entre els pobles senyers de la pilota valenciana.

Gràcies a la gent del Club per escoltar-nos i col·laborar.

Fins prompte!!