lunes, 12 de enero de 2009

Paraules de salutació






Tot i coincidint amb el nou any dos mil nou i fent us de la força de les noves tecnologies salude ben cordialment a tots/es aquells/es que visiten aquesta pàgina.




L'objectiu que ens anima a difondre i fer públic el nostre treball com grup opositor en la política municipal de Sella, és deixar constància d'aquest esforç, que no és tant desgastar l'acció de l'equip de govern com procurar que porten a terme el seu programa electoral, la qual cosa els serà difícil, doncs ens trobem a l'equador de la legislatura i del: Trinquet, Casa de Cultura, Pla General, Menjador Escolar, Millores en Sanitat i Educació... estan com al principi, dormint al calaix de l'oblit... fins que arribe la propera campanya electoral, quan els tornaran a presentar com gran novetat.




El present "Blog" intenta, també, aportar transparència i coneixement a la societat local, elements indispensable per aportar independència i llibertat, al nostre enteniment i possibilitant la superació de la malèvola tírria dels comentaris malintencionats que "soto voce" distorsionen la realitat i deformen la veritat.




Sella, gener 2009 - Lluís Soler

No hay comentarios: