lunes, 1 de abril de 2013

BENVINGUTS A SELLA!!!



La Setmana Santa és el moment de l'any que Sella té més visitants.
Pots anar a Fitur, gastar-te els diners en propaganda en cotxes de rally ("Sella és meravella"), triptics i follets diversos. 

Però un passeig per Sella estos dies pot deixar impressionat a qualsevol turista per la quantitat de brossa acumulada durant molts dies; 
Dies durant els quals els que vivim en Sella hem tornat a ser ciutadans de segona. 

Un ajuntament en la ruïna, on una alcaldessa de 9 a 2 (de dilluns a divendres) s'emporta 25.000 euros a l'any, on habitualment es passen factures per quilometratge, on tots els concejals tenen mòbil amb internet gratis per a ús personal, on es passen dietes d'esmorzars, de dubtosos treballs tècnics, d'advocats per a el PAI de Saleres.. mentre els treballadors veuen retallats els seus sous, els serveis es degraden i els impostos pugen dia rere dia*.

Un ajuntament on es va afonar la mancomunitat que ens arreplegava la brossa i que ara no ha sigut capaç de negociar una bona contrata per a que el poble no parega un abocador. Quan més fa falta, més es retalla el servei. I es que ja sabeu... "No hi han diners"...

No hi han diners per a algunes coses.

*Sol·licita aquesta informació a l'ajuntament o acudeix als plenos. Et sorprendràs en saber en què es destinen els diners dels teus impostos!!

1 comentario:

Glò dijo...

Qui no denuncia es cómplice del desastre que duen endavant estos irresponsables. Per aixó voliem algú amb cap, per saber negociar coses com esta, pegar cabaes davant del poder i tindrer favors que pagar a qui menys beneficia es al propi poble.