viernes, 24 de julio de 2009

EL DIPUTAT AGUSTÍ NAVARRO VISITA EL P.A.I. SALERES


El diputat, a la vista de la urbanització de Saleres, vol conéixer la situació concreta i en quina fase és troba en el procediment urbanístic.

Segons la informació del Grup Municipal Socialista l'urbanitzador no ha finalitzat el projecte urbanístic, a pesar que el termini de 35 mesos per a finalitzar les obres d'urbanització establit en el conveni urbanístic per al desenrotllament del PAI Saleres subscrit entre l'ex-alcalde Vicente Mas Pla i els representants de l'empresa urbanitzadora Sella Hills, sl. ha finalitzat.

Si han fet entrega a l'Ajuntament del projecte de reparcel·lació, que a hores d'ara, s'ha admés a tramitació per decret d'alcaldia, després de finalitzar el període d'al·legacions, encara, no s'ha presentat a aprovació plenària.

Davant esta informació i una observació deturada de la realitat urbanística -deficitària, incompleta i amb greus problemes sense resoldre- és deduïx que seria una temeritat, per part de l'Ajuntament, rebre les obres, doncs a partir d'eixe moment, l'urbanitzador hauria acabat i, per tant, el manteniment i conservació de tots els elements que conformen els nous carrers de la pròpia urbanització seria a carrec de l'ajuntament és a dir de tot el poble.
El Grup Municipal Socialista aprofita el moment per fer constar que l'èxit o fracàs d'esta urbanització és atribuïble als seus patrocinadors i/o promotors, així com als circumstàncies particulars de crisi en l'àmbit de la construcció. Malauradament hi ha passat el pitjor que podia ocórrer, agredir el medi ambient i després no concloure el projecte, deixant la ferida oberta i sense possibilitats de reparació.
A la campanya del 2007 parlava el Partit Socialista de Sella d'una moratòria urbanística i esta ha arribat de la mà d'una crisi mundial financera que ha frenat i de quina manera el mon de la construcció.

El Grup Municipal Socialista demana a l'equip de govern del Partit Popular, pel be del poble en general, exigisca a l'empresa urbanitzadora complisca allò que ha signat i no permeta que deixe en este estat lamentable, per incomplet, el Pla Parcial Saleres.

Las provincias 24/07/09



No hay comentarios: