jueves, 19 de mayo de 2011

PARLEM DE DEMOCRÀCIA



Democràcia és la doctrina que defén la intervenció del poble en el govern i en l'elecció dels governants.

Per comprendre l'historieta que vos vull relatar cal que no oblideu el significat del paràgraf anterior.

La nostra manera de fer política passa per donar a coneixer les propostes que conformen el programa electoral de forma directa utilitzant la veu i els espais públics. Per tal de explicar el treball fet al llarg dels quatre anys preparem dos mitings: El primer sobre Territori i progrés i el segon de caràcter general.

Amb temps i forma tramitarem danvant l'ajuntament dues peticions, una en un lloc tancat a la junta electoral i l'altra (per tancar la campanya) un lloc públic com és la plaça major. Fins ahi tot igual que fa quatre anys.

El divendres passat rebem autorització pel miting Territori i progrés al local polivalent (antic ajuntament), així com l'us de la megafonia. Ens comuniquen que l'altra petició, que no depen de la junta electoral, es potestat de l'equip de govern, ens donaran resposta el dilluns proper. Fins ahi tot correcte. La junta autoritza el miting en lloc tancat i l'equip de govern de la nostra localitat ens donarà autorització el dilluns. Amb eixa confiança editem unes invitacions per publicitar la nostra campanya.

El dilluns a banda de veure com enderroquen la caseta del cantonet de Reig, rebem un comunicat denegant, es a dir no autoritzant el lloc públic solicitat, es a dir la plaça major, per fer el miting final. Cal dir que fa quatre anys si autoritzaren el lloc que ara ens neguen.

Per contra ens autoritzen el miting en el saló polivalent (antic ajuntament) al temps que també ens deneguen la megafonia, argumentant que una altra formació l'havia solicitat abans que nosaltres. Es ara el moment on cal recordar el que us deia abans, allò de la intervenció del poble en el govern i en l'elecció dels governants.

El proper dia 22 tenim l'oportunitat de cambiar les coses de utilitzar la política per reforçar la democràcia i no per debilitar-la. Tots a Sella coneixem l'us de la plaça: pilota, paelles, fira, mercat etc. Pregunte: Quin problema tenen en no voler que en un lloc obert i públic es parle del programa electoral?.

El nostre grup es dísciplinat i acatarà la resolució, farem el miting a la sala polifuncional (ajuntament vell) però no podem deixar de pensar que hem perdut una oportunitat de comunicar amb més gent, doncs les escales són un veritable inconvenient, sobre tot pels majors... però no passa res: doncs la nostra veu i el nostre pensament el podreu escoltar, aixó si, 35 escalons per damunt de la plaça major.

Grup de treball del PSPV de Sella


Foto: cortesía de αlfanhuí


No hay comentarios: