miércoles, 27 de enero de 2010

Ple Ordinari 29 de gener de 2010


Òrgan: Ple

Sessió: Ordinària

Dia: 29/01/2010.

Hora: 20:00 hores

Lloc: Casa Consistorial










CONVOCATÒRIA

L'òrgan que presidisc celebrarà sessió ordinària en el lloc, dia i hora indicats, per a tractar dels assumptes inclosos en el següent orde del dia, la documentació del qual està a la seua disposició, a partir d’aquesta data, en Secretaria.

El que pose en el seu coneixement, esperant concòrrega vosté a l'acte, i si per causa justificada no poguera fer-ho, haurà de comunicar-ho a esta Presidència amb l'antelació necessària.



ORDE DEL DIA

1-Aprovació, si és procedent, de les actes de la sessions anteriors.

2- Resolució d’al·legacions i aprovació del conveni de Col·laboració entre l'Excm. Ajuntament de Sella i L'empresa provincial d’Aigües Costablanca, Proaigües pel que s’articula la col·laboració entre ambdós parts pPer a la redacció del pla general d’ordenació urbana del municipi.

3- Aprovació dels projectes a sol·licitar pel municipi de Sella dins de les sol·licitud prevista dins del fons Estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local.

4- Adhesió a la sol·licitud realitzada per l’ajuntament de Tibi per a declarar de festa d’interès turístic local de la comunitat valenciana “l´ entrà dels vaques”.

5- Moció homenatge al poeta Miguel Hernández.

6- Adhesió a la declaració institucional per a l’eliminació de la violència de gènere.

7- Ratificació del decret 113/09.

8- Llicències d’obres.

9- Dació de decrets.

10- Assumptes d’interès.

11- Precs i preguntes.




A Sella a 26 de gener del 2010

ALCALDESSA

Natalia Hernández Ferrer



Foto: cortesía de αlfanhuí

1 comentario:

Jose Miguel dijo...

1. Asumpte Proaguas:

Varies persones (4) hem presentat al·legacions al esborrany de conveni en Proaguas. Demanem explícitament PARTICIPACIO CIUTADANA, enla elaboració i decisions, segons es reflectix en la agenda local 21 signada pel ajuntament. Proaguas es una empresa que te varies demandes judicials de agricultors per la seua gestió dubtosa. No es pot propossar/trobar una altra?

2. Asumpte escrits presentats per veins:

Vos demane que pregunteu al ple d hui que per qué No es responen sistematicament a tots els escrits que presenten veis sobre temes varis ( faroles a la plaça que ha presentat club de pilota, jomateix per asumpte llum, i altres antriors de Saleres, etc etc)

3. Asumte obres al poble:

Escorxador: Demaneu OBRIR CONSULTA POPULAR sobre els usos futurs d'aquestes instalacions. Som molts els colectius que necessiten local ( Rondalla, club de muntanya-rocodrom- grups de tatre, local de assaig per a ejazz, gatxull, CAS, etc) I No esta tenint-se en compter les seues demandes i necessitats.Ens neguem a que siga un altre magatzem municipal caótic e infrautilitzat com els baixos de la piscina.

Plan Confianza:

La destrossaque esta fent la empressa adjudicataia dele s obres al entorn del riu al Molí de Baix, no te nom. Qui vigila les obres? per qué no hi ha un arquitct municipal que vigile el bon fer? ¿ Per qué no ha empleat a gen local? ¿ Com es pot fer una"restauració de patrimoni en maquinaria pesada???

Valles de fusta al pont vell:
¿ Si mai han existit, perqué s'instalen? ¿ sabeu qu els postes de fusta soterrats es pudixen i no duren mes de dos anys? ¿ Quin ha segut el pressupost d'aquests obres, com s'ha gastat els diners? Volem coneixer les despesses.

Carretera: Es veuen ja mateix la baixa cualitat de les obres acabades, ja que alguns trams est´n badant-se i está fent-se "parcheo" d'asfalt a alguns punts. Denunciar aquest fet.


4. Acabat de les obres particulars:

Deamneu que es faja un regalemt intern sobre el acabat exterior de cases, colors, tipología de balcons, etc. Cuasi totes les obres noves supossen un impacte visual i no respectn l'estil genereal del poble.

5. Contenidors a la entrada del poble: Propossar que s'arreglen els margens de pedra de la entrada del poble on estan els contenidors: No costaría cuasi diners,emplearía a gent local,integraríen millor el esti del poble, abans que "soterrar" contenidors, tarea costosa, e innecesaria.


Agrairem que pugueu portr a aquest ple de demá divendres aquestes cuestiions.


Atentament


José Miguel