lunes, 7 de noviembre de 2011

Gràcies Luis


Dijous 27 d’octubre, en el torn de precs i preguntes del ple municipal, vas presentar la teua dimissió com a concejal de l’Ajuntament de Sella per raons de caràcter personal. Deixa l’ajuntament el portaveu del grup socialista, el qui va liderar en les dos últimes eleccions el nostre projecte i el qui, sense dubte, hauria sigut el millor alcalde per a este poble.

Però, per a nosaltres, passes a la història per haver sigut capaç d’organitzar un projecte d’il·lusió al voltant d’unes idees de progressisme, esforç i treball per Sella. Eixe poble que tant estimes i que t’ha fet enbarcar-te en multitut de projectes com la pilota, la festa, la musica, la literatura o la pintura.

Has eixit per la porta gran, perquè has eixit amb dignitat, sense necessitat d’excuses, sense l’ombra de la corrupció i la mentira sobre el teu expedient: sense Saleres, sense Cantonet de Reig, sense necessitat de tornar cap favor polític. I baixes de l’ajuntament amb el reconeixement de molta gent, que volem manifestar-te-ho per escrit. Perquè sabem que el temps posa a cadascun al seu lloc, i que de tú només es podran dir paraules com valentia, coratge, sentit comú, il·lusió o lideratge.

Gràcies, Luis, per la teua tasca realitzada en l’Ajuntament. Gràcies per la teua faena silenciosa i constant, eixa que no es veu: preparant cada ple, atenent precs de veïns i veïnes, recolzant quan calia a l’equip de govern, com quan Diputació volia tancar la carretera durant un temps indeterminat i tu es plantares allí, en Diputació, acompanyant a un alcalde sobrepassat per la situació. No tenies cap necessitat, com tampoc la tenies de presentar-te a dos eleccions i de dedicar-li el teu temps lliure a Sella, restant-lo de la teua família i les teues aficions. Només la teua dignitat i el teu coratge es van espentar a dir prou, prou d’arreglar les coses des de la comoditat de l’anonimat. Prou d’excuses i de temors a donar el pas. Tu millor que ningú ens vas animar a donar la cara per a canviar les coses.

Afortunadament, no deixes la política perquè eres una persona incombustible. No deixes tampoc mai de fer coses pel teu poble, per la gent que estimes i que t’admira. Al cap i a la fi, això és per a nosaltres Sella

Els teus amics de la Casa del Poble

No hay comentarios: