viernes, 1 de abril de 2011

HABEMUS CANDIDATUM ET LIST




Benvinguts de nou a aquest blog del PSOE de Sella. “Habemus Papam” és una expressió llatina que usa el Cardenal Protodiàcono per a anunciar al poble romà i a tot el món l'elecció d'un nou Romà Pontífex.

Utilitzant aquesta semblança, tinc l'honor de poder comunicar a tots els afiliats, simpatitzants i veïns en general de Sella que: “Habemus Candidatum et List”. Sí amics, ja tenim llista i candidat a l'Alcaldia de Sella.

El passat 17 de gener vaig realitzar una pu
blicació en aquest blog en què deia que “…a data i hora (d'aqueix dia) no es disposava de llista…”, i certament així era en eixe moment. També deixava patent les conseqüències que això podria portar si finalment no es concorria a les pròximes eleccions municipals. No cal ni dir-ho, que molts veien maniobres fosques, incredulitat, a més d'altres argúcies.
Res més lluny d'aqueixes opinions; però si és cert, que derivat d'aqueixa “veritat del moment”, es va produir una reacció de molts simpatitzants i veïns del municipi que fins a aqueix moment s'havien mantingut al marge, fent un pas avant i de forma incondicional i ferma oferint la seua disposició sense complicacions al servei de Sella.

Tot això ha tingut la seua culminació amb una llista i un grup de treball que estarà al servei de “tot el poble”. En una llista que es donarà a conéixer el proper dissabte 9 d'abril a les 6:30 h. en el local dels baixos de l'Ajuntament, i que des d'aquesta plataforma, deixe oberta la invitació a comptar amb la vostra assistència a tan merescut acte. En ell, podrem donar a conéixer no sols la llista; si no també alguns dels projectes i propòsits
que tenim per a aquest meravellós poble.

El Secretari General
R. Alemany



















Foto: cortesía de αlfanhuí

4 comentarios:

Ana dijo...

No creeis que deberíais de decir algo al respecto?

http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Sindic/insta/anular/plan/Sella/dobla/suelo/urbanizable/elpepuespval/20110424elpval_5/Tes

Grupo de Trabajo dijo...

Estimada Ana, gracias por tu comentario. Sin duda, dentro de breve plazo, tendrás noticias de este grupo de trabajo y te mantendremos informada sobre este y otros temas que conciernen al pueblo de Sella.

sergey kersey dijo...

Bon dia, estic un poc impresionat per les coses que es van dir en la presentació del PP de Sella ahir de vesprada. No vaig asistir, encara que m'haguera agradat per a poder conèixer de primera el que es va dir, ja que estava en San Vicent en un acte de la U.M. l'Aurora de Sella.
Vull animar als veïns del nostre poble a que s'indignen. Indigneu-vos pel que vau escoltar en la citada presentació. Simplificar la situació laboral d'una persona dient que "esta en el paro per culpa de ja sabeu qui..." es simplificar molt les coses i no voler vore més allà. Acusar de ser gent de poca confiança els que graven els plens de l'ajuntament és una barbaritat tan gran com la penya. Els plens són públics, en multitud d'ajuntaments i organismes públics els plens i sessions són gravades i difoses, si no retansmeses en directe. I si ací vam arribar a tindre que gravar els plens era perquè "donde dije digo, digo Diego". Fer una lectura sesgada i malintencionada, tergiversant les paraules, d'un escrit de fa quatre anys ja s'apropa a la demagògia.
En fi espere que la gent que va asistir amb un esperit crític estiguen indignats com jo ho estic.

Glò dijo...

Entonces, El Sr, Mas que ha asistit a totos els plens i ha gravat amb el seu telefon movil cada vegada que parlava la oposició de Saleres, també es gent de poca confiança??...Ahi ho deixe.