jueves, 25 de marzo de 2010

Ple Ordinari 26 de març de 2010


Òrgan: Ple

Sessió: Ordinària

Dia: 26/03/2010.

Hora: 20:00 hores

Lloc: Casa Consistorial

CONVOCATÒRIA

L'òrgan que presidisc celebrarà sessió ordinària en el lloc, dia i hora indicats, per a tractar dels assumptes inclosos en el següent orde del dia, la documentació del qual està a la seua disposició, a partir d’aquesta data, en Secretaria.

El que pose en el seu coneixement, esperant concòrrega vosté a l'acte, i si per causa justificada no poguera fer-ho, haurà de comunicar-ho a esta Presidència amb l'antelació necessària.



ORDE DEL DIA

1- APROVACIÓ, SI ÉS PROCEDENT, DE LES ACTES DE LA SESSIONS ANTERIORS.

2- APROVACIÓ DEL CONVENI ESPECIFIQUE DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL SINDIC DE GREUGES DE LA COMUNITAR VALENCIANA I L'EXCM. AJUNTAMENT DE SELLA PER A MILLORAR LA PROTECCIÓ DELS DRETS I LLIBERTATS DE LES PERSONES.

3- ADHESIÓ DEL MUNICIPI DE SELLA AL PACTE DELS ALCALDES PER UNA ENERGIA SOSTENIBLE.

4- MOCIÓ A FAVOR DE LES SOCIETATS MUSICALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA.

5- LLICÈNCIES D'OBRES.

6- DACIÓ DE DECRETS.

7- ASSUMPTES D'INTERÉS.

8- PRECS I PREGUNTES.


A Sella a 23 de març del 2010
ALCALDESSA
Natalia Hernández Ferrer

3 comentarios:

miquel dijo...

Bon dia !
No crec que puga assistir al Pleno.... ara el que si que espere es que acabeu de posar el bloc en la nostra llengua. Es molt facil, voleu que ho explique?

S de Sella dijo...

Hola Miquel, ens ho pots explicar ací a o la nostra direcció socialistes.sella@gmail.com

Gràcies!

Glò dijo...

El nostre blog es congratula de rebre un comentari. Això per que en llegiu i us animeu a dedicar un ratet a fer-nos sugeriments i opinar en públic... fantàstic. El comentari de Miquel mereix un altre comentari que confie obtinga comprensió davant la posició que tot seguit expose. Una de les nostres característiques de la nostra formació és el tenir criteri i opinió formada sobre molts temes i qüestions. Aixó ens posiciona i ens situa davant la ciutadania.
La llengua, les llengües, són estructures evolutives de les capacitats superiors del sistema nerviós. La llengua surt com una conseqüència de la interacció social del grup. L'escola de Moscou (Leontiev, Vigotski) i les xarces conceptuals de Piaget venen a definir que pensament i llenguatge son cares d'una mateixa moneda.
El respecte és una senyal identitària que dóna caràcter a l'individu i al grup que el sustenta. El grup municipal socialista, el grup de treball que li dona suport, i el seu portaveu, defensen un model lingüístic plurilingüe: valencià, castellà, anglés, francés, portugués etc. Personalment ho faig en valencià per convicció i fé en les possibilitats de la nostra llengua, però admirant i acceptant amb total normalitat altres alternatives.
Al nostre blog intentem recolzar el valencià, doncs està, administrativa i socialment en inferioritat, per qüestions històriques que tots coneixem, però no per raons lingüístiques.
En cap mesura entrarem en el joc de confrontar llengües, ni persones... tan sols conceptes i idees seran motiu de debat... la llengua és un medi per comunicar, mai de separar. En alguna ocasió hem parlat de fer cursets d'anglés per poder facilitar la comprensió. És senyal de normalitat cívica al nostre grup el compartir llengües.

Lluís Soler, secretari general agrupació local de Sella.