lunes, 2 de marzo de 2009

ANÁLISI DARRER ENQUESTA



Finalitzat el temps per a votar, arriba el moment de valorar, comparar i extraure conclusions. En el quadre anex oferim les dades i a partir d'elles enraonem uns comentaris, que aportem al debat polític, per servir de base interpretativa i reflexiva a tots aquells que visiten el nostre blog.






En primer lloc 25 i 21 vots és un nombre insuficient per extrapolar resultats que sobredimensionen els resultats d'ambdues enquestes. El primer que observem és que si la valorado de Pequip de govern era entre regular, dolenta i nefasta, la de l'equip opositor fluctúa entre regular, bona i molt bona; es a dir que si la tendència de l'equip de govern era descendent la de l'equip que està a l'oposició és ascendent.
Dit açò i des de la pura matemàtica dels resultats observem una notable diferencia entre els grups municipals del Pp i del Psoe, en la línia de reconéixer millor la gestió municipal al segon que al primer.
Aquest resultat positiu pel grup municipal socialista, s'explica des de la nostra perspectiva per:


1.- Una oposició serena, que en cap moment ha perdut les formes ni la captinença en qualsevol fòrum que ha participat, però sobre tot en els debats municipals, a pesar d'haver deixat sempre ben argumentat els nostres plantejaments.


2.- Una oposició estable i ferma que ha defensat els seus principis, les seues idees i dels seus votants d'una manera clara i pública, davant mesures desproporcionades com el tall de la carretera o actuacions agressives amb el medi-ambient com el Pai Saleres.


3.- Una oposició responsable que no ha tensat ni agrejat el debat polític en temes fonamentals pel poble com son els reiterats incompliments del programa electoral de l'equip de govern com és: Trinquet, casa de cultura, pla general, participació ciutadana etc. etc.
4.- Una oposició activa, políticament parlant, que al llarg d'aquests dos anys ha estat present en totes les iniciatives publiques locals i comarcals tant de caràcter esportiu, cultural, festiu etc.


Per rematar afegir que aquest resultat tan sols és un toc d'atenció pels dos partits polítics que aspiren liderar la vida pública de Sella, del qual cada un ha d'extraure les corresponents conseqüències per millorar les condicions de vida de la nostra localitat.

No hay comentarios: